Препоръчваме

   
   

Всеки мъж има мечти. Всеки мечтае да бъде Войн. Тази мечта може да се сбъдне.

Ние от "AIRSOFT BULGARIA" сбъдваме тези мечти.

Съществуваме като доброволна организация още от 2006г., когато еърсофтът доби реален вид и в България. Развитието му е особено активно през периода на 2008г., когато представителни български отбори вземат участие и в редица международни състезания. До момента има създадени около 15 регионални отбора и проведени над 10 български общонационални военни игри с голямо наше и чуждестранно участие.

Посетете нашият   форум , там ще откриете най-пресните новини, снимки и разговори за битки, ревюта на оръжия и екипировка.

Какво е еърсофт /airsoft/ - Активен екшън, развит на базата на военни/полицейски действия, в условията на максимален реализъм. Този вид военна игра е позната на света с няколко имена: Еърсофт (Airsoft), Страйкбол (Strikeball), Софт Еър (Soft Air). Заражда се като начин на трениране на специалните части на САЩ и Германия, което в крайна сметка се развива като спортно хоби по целия свят. Целта е достигане на високи нива на адреналина, развити на основата на сблъсъка в битката и стремежът за оцеляване в сражението. Съществена разлика от реалните бойни действия е, че тук всяка грешка е предпоследна, поправима и може да се анализира и коментира. Така се развиват и утвърждават рефлекси и навици, които биха спасили човешки живот в една критична ситуация. Уникалното е, че се използват идентични реплики на реално съществуващи образци бойни пушки, пистолети и картечници. Усещането да си екипиран напълно като "тюлен", "спецназ" или британски командос е невероятно осезаемо.

 

   
2006 - 2019 © AirsoftBulgaria.com
Designed by Black Tiger